No Story To Be Told

by Jenny Danielsson

Lovely helg!

Publicerad 2013-06-30 19:57:00 i Daily,

Helgen har varit full av trevligheter.

Fredagkväll trodde vi att vi skulle på födelsedagsfika hos Andrea, men när vi kom dit så ropade alla "Surprise!" och det visade sig vara en hel hög av alla våra kära vänner som var där - för att fira den kommande bebisen :) Både jag och Ante blev måttligt förvånade!

Lördag var det 3-årskalas för Elio i Holmsund, han var ovanligt blyg, men gillade nog alla presenter och tårtan i alla fall. Sedan gick vi på Tapas och åt middag med JP, Mathilda med familj. Vi passade också på att titta lite på alla häftiga bilar som körde förbi då det var "Wheels" i stan i helgen. Vår meny:
 
Sedan på lördagkväll kom Fredrik och Patricia på besök, vi satt ute på balkongen till kl 02.00 och det kan jag lova är rekord för mig på länge! :) Så kul att träffa dem och höra alla deras roliga projekt som är på gång!
 
Helgen avslutades på bästa sätt i Skeppsvik, med våffellunch och solande på bryggan i en helt fantastisk miljö. Nu har vi skjutsat Fredrik och Patricia till flyget och vardagen kryper sig allt närmare igen. Ny vecka nya tag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela